Rodi

-ADVERTORIAL -
ECOstyle Tuinspecialist geeft informatie en test uw grond
Kom met uw tuinvragen naar Tuincentrum de Oosteinde in Hillegom of Vijfhuizen

REGIO - De ECOstyle Tuinspecialist komt zaterdag 19 mei langs bij Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom en Vijfhuizen. Van 10.00 tot 16.00 uur staat de Tuinspecialist klaar om vragen op het gebied van natuurlijk tuinieren te beantwoorden.


Met eenvoudige middelen kunt u zelf gemakkelijk een bijdrage leveren aan het verhogen van al het leven in uw tuin. Gebruik bijvoorbeeld ecologisch verantwoorde producten. En bied ruimte en mogelijkheden aan nuttige dieren en insecten als vogels, bijen en lieveheersbeestjes.


Grondtest

Een goede zuurgraad (pH) is heel belangrijk voor een mooie en gezonde tuin. Wilt u weten hoe het met de zuurgraad in uw tuin gesteld is? Neem een zakje met een klein beetje grond uit uw tuin mee naar de Tuinspecialist. Hij/zij zal deze graag voor u testen en u een passend advies geven.
Daarnaast kunt u met al uw andere tuinvragen terecht bij de ECOstyle Tuinspecialist. Is uw gazon niet wat u ervan verwacht? Wilt u weten hoe u op een verantwoorde manier ziekten en plagen de baas wordt? Of heeft u juist een vraag over uw moestuin? Kom gerust langs bij De Oosteinde en laat u informeren. En voor de kleintjes is er een prachtige kleurplaat!
Het is nu hét moment om uw tuin goed te verzorgen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een prachtige, natuurlijke tuin. U bent van harte welkom op zaterdag 19 mei bij Tuincentrum De Oosteinde! Kijk voor meer informatie op www.deoosteinde.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 16 mei 2018 - 12:03