Rodi

Nieuwsblad Haarlemmermeer: dé nieuwe lokale krant

Het ambitieuze en bevlogen team van Nieuwsblad Haarlemmermeer is er klaar voor. Staand: v.l.n.r. Peter Out, Heleen Bakker, Susan Hoogeboom, Hoesnia Taadou, Vincent van der Raaij, Betty Duijn en Petra Schiltmeijer. Geknield: Benny Ruff, Donald Esser, Ellen Gouda en John Knipscheer. (Foto: Vincent de Vries/Rodi Media)

HAARLEMMERMEER - De Haarlemmermeer heeft er een nieuwe krant bij onder de welluidende en aansprekende titel Nieuwsblad Haarlemmermeer. Met ingang van vandaag wordt de midweekse uitgave van Rodi Media elke woensdag bij lezers en adverteerders huis-aan-huis bezorgd.
Nieuwsblad Haarlemmermeer gaat het lokale nieuws op een verfrissende manier brengen. De redactie, correspondenten en nieuwspartners staan garant voor goede verhalen, nuttige plaatselijke informatie, sport, cultuur, uitgaan, autonieuws, woonnieuws en talloze andere lokaal en regionaal aansprekende onderwerpen. Tevens zullen in de krant tal van leuke rubrieken en lezersacties zijn te vinden. Hoofdredacteur Donald Esser: “Met het uitbrengen van Nieuwsblad Haarlemmermeer denken wij in een behoefte van zowel lezers als adverteerders te voorzien.” Vincent van der Raaij, Manager Verkoop Rodi Media: “Lokale betrokkenheid speelt bij Nieuwsblad Haarlemmermeer een grote rol. In de haarvaten van de samenleving zitten en weten wat er next door speelt.”

Verwachtingsvol

Nieuwsblad Haarlemmermeer heeft een oplage van 55.000 exemplaren en wordt verspreid in Aalsmeerderbrug, Boesingheliede, Cruquius, Hoofddorp, Nieuwebrug, Oude Meer, Rozenburg, Vijfhuizen, Abbenes, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, ‘t Kabel, Leimuiderbrug, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Weteringbrug en Zwaanshoek. Gecombineerd met Westerpost in de regio Halfweg, Badhoevedorp, Zwanenburg en Lijnden is de oplage 67.300 exemplaren. René Kater, uitgever van Westerpost: “We zijn in de Haarlemmermeer een verwachtingsvol redactioneel en commercieel samenwerkingsverband aangegaan voor nóg optimalere regionale dekking en uitstraling.” Verder zijn er doorplaatsingen eenvoudig mogelijk naar Haarlems Nieuwsblad (83.000 exemplaren) en Weekblad Huis-aan-Huis (IJmuiden e.o., 32.000 exemplaren).

Artikel geplaatst op woensdag 27 september 2017 - 20:47Reacties (8)


Jet Kuiper 4 maanden geleden

Ik heb over deze nieuwe krant gehoord, maar hem niet ontvangen en hem ook nergens gezien. Zijn er afhaalpunten, en zo ja, waar?

M.van der Wal 3 maanden geleden

Tot op heden de krant niet ontvangen en ook niet gezien bij afhaalpunten.daar betalen de adverteerders niet voor.
Stoholm 5. 2133 kc

Christiaanse 3 maanden geleden

4 en 11 oktober het blad niet ontvangen, op gedane klacht reageert men niet, dus slechte start van Rodi Media in Haaelemmermeer. Postcode gebied 2151WD, 24 deuren.

Christiaanse 3 maanden geleden

4 en 11 oktober het blad niet ontvangen, op gedane klacht reageert men niet, dus slechte start van Rodi Media in Haaelemmermeer. Postcode gebied 2151WD, 24 deuren.

P.van der Eijk 2 maanden geleden

Ik veronderstel dat Nieuwsblad Haarlemmermeer niet bezorgd wordt in Graan

Ik veronderstel dat Nieuwsblad Haarlemmermeer niet bezorgd wordt in de wijk Graan voor Visch In Hoofddorp, wel vervelend.
T.023- 5632973


Vervaart 2 maanden geleden

Nog nooit deze krant ontvangen, Pax.

P.van der Eijk ongeveer 1 maand geleden

Nog steeds niet bezorgd in de wijk Graan voor Visch, Hoofddorp
Althans niet in de wijk 19000

M.van der Wal ongeveer 1 maand geleden

Waarom wordt er niet gereageerd op meldingen waar afhaalpunten zijn? Tot op heden nog geen weekblad ontvangen. Weten de adverteerders wel dat de krant niet huis aan huis wordt bezorgd?

Reageer