Rodi

Doorbraak in wereld van kunststof kozijnen

The making of proCoverTec, video is te bekijken op www.schipperkozijnen.nl. (Foto: aangeleverd)

OPMEER - Schipper Kozijnen komt met een revolutionair nieuw kleursysteem voor kunststof kozijnen op de markt: proCoverTec®; een unieke, beschermende mat-satijnen kleur wat het kunststof kozijn een natuurlijke uitstraling geeft. Aan de buitenzijde, maar nu voor het eerst ook aan de binnenzijde en in de sponning.


Het glimmende kunststof aan de binnenzijde was voor menigeen een reden om niet te kiezen voor een kunststof kozijn. Dat is nu anders. Het kleursysteem proCoverTec® is een doorbraak in de wereld van kunststof kozijnen qua uitstraling, structuur en comfort. Belangrijk pluspunt is dat het kunststof kozijn hiermee rondom een natuurlijke mat-satijnen kleur heeft. Een fraaie afwerking aan de binnenkant én in de sponning. Samen met de rechte verbinding in het kunststof kozijn en het nieuwe kleursysteem, krijgen de kunststof kozijnen een prachtige uitstraling die te vergelijken is met hout en misschien zelfs wel mooier. Bovendien is de beschermlaag superkrachtig en dankzij de nieuwe techniek vuilafstotend. De kozijnen blijven mooi en onderhoud is niet nodig.


Noord-Hollands familiebedrijf

Schipper Kozijnen is in 1969 begonnen als klein familiebedrijf en is nu een landelijk opererende organisatie met circa 180 medewerkers en showrooms in Opmeer, Amstelveen, Gouda, Zwolle en Groningen. Binnenkort openen nieuwe verkooppunten in Hoorn, Leeuwarden en Katwijk. Schipper biedt een totaalpakket rond kunststof en aluminium kozijnen, kunststof ramen, (automatische) deuren, schuifpuien, schuifdeuren, tuindeuren, dakkapellen, vliesgevels, entree- en winkelpuien. Het Noord-Hollandse bedrijf is actief in de woningbouw en de utiliteitsbouw. Alle producten worden gemaakt in de eigen fabriek in Opmeer. Voor de productie van schuifpuien en dakkapellen werkt Schipper samen met De Verbinding BV; een unieke fabriek waarin dove werknemers producten van hoge kwaliteit vervaardigen.
Introductie-actie

Schipper Kozijnen heeft tot 31 maart 2017 een introductie-actie; bij aanschaf van een kunststof kozijn is de mat-satijnen afwerking geheel gratis. Kijk voor meer informatie op: www.schipperkozijnen.nl of bezoek de showroom aan De Veken 201 in Opmeer. Vanwege de introductie is 12 februari van 12.00 tot 16.00 uur een extra koopzondag.

Artikel geplaatst op donderdag 02 februari 2017 - 08:42